20170826_154812

Redacteur, organisator en tekstschrijver

 

Na mijn geschiedenisstudie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik gekozen voor de uitgeverij. Van 1993 tot 1997 was ik bij Uitgeverij Matrijs en Uitgeefmaatschappij De Walburg Pers uitgever van boeken over Nederlandse geschiedenis.

In 1997 besloot ik verder te gaan als zelfstandig redacteur, organisator en tekstschrijver, onder de naam Eelco Beukers tekst en productie. Sindsdien heb ik voor uiteenlopende opdrachtgevers vele tientallen projecten gerealiseerd.

De meeste projecten hebben een culturele of historische inslag, maar zeker niet allemaal. Zo heb ik met veel plezier de redactie van een verpleegkundig tijdschrift begeleid en produceerde ik jarenlang marketinguitgaven.

Ik zie mijzelf als een omnivoor, die zich snel inwerkt en graag verder bouwt aan een brede expertise. Een scherp oog voor financiën, tijd en kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend.